Categorie 1

26 september '24

NIEUW: Babymassage Cursus🌟

Met heel veel blijdschap en enthousiasme kan ik eindelijk aankondigen dat ik de cursus babymassage ga geven!

 

In november starten we met de allereerste groep! 👶✨Kom gezellig samen met je kleintje genieten van een fijne babymassagecursus! Op vier woensdagochtenden in november, van 9:30 tot 11:00 uur.

📅 Data: 6, 13, 20 & 27 november
📍 Locatie: De Bolder, Monnickendam

👶 leeftijd: 6 weken tot rollen

Leer de rustgevende technieken van babymassage, terwijl je je baby nog beter leert kennen en ontmoet andere ouders in een warme, ontspannen sfeer. Mis het niet, schrijf je snel in! Er is plek voor 5 baby’s.

Wil jij samen met je baby genieten van rust, ontspanning en fijne momentjes samen? Ontdek de voordelen van babymassage! Een heerlijk moment voor jou en je baby.

✨ Ontspanning voor zowel ouder als baby – Samen genieten van rust en kalmte, weg van de hectiek van het dagelijkse leven.

🍼 Verminderen van darmkrampjes – Help je kleintje comfortabeler te voelen door zachte, gerichte massagebewegingen.

🌱 Stimuleren van groei en ontwikkeling – Babymassage bevordert een gezonde doorbloeding en ondersteunt de motorische ontwikkeling van je baby.

💤 Dieper en langer slapen – Een ontspannen baby slaapt vaak beter, en daar profiteer jij natuurlijk ook van!

😊 Minder stress en minder huilen – Door de rustgevende aanraking voelt je baby zich veilig en geborgen, wat kan zorgen voor minder onrust en huilmomenten.

 

Wat kun je verwachten van de cursus?

 

De babymassage cursus bestaat uit 4 gezellige bijeenkomsten, waarin we stap voor stap de massage aanleren. We nemen de tijd om alles rustig door te nemen, zodat je het geleerde meteen thuis kunt toepassen. Daarnaast bespreken we belangrijke thema’s zoals:

– Omgaan met onrust en huilen

– Het vinden van een fijn ritme en regelmaat

– Tips voor inbakeren

– De motorische ontwikkeling van je baby

– Het herkennen en voorkomen van een voorkeurshouding

 

Naast het leren van de massage, is er ook voldoende ruimte voor vragen en het delen van ervaringen met andere ouders. Het is een fijne manier om zowel je baby als jezelf iets waardevols te geven.

Meer weten of wil je aanmelden? Kijk dan op de website; https://www.fysiogroepwaterland.nl/diensten/shantala-babymassage/ of meld je aan via de link; https://forms.gle/fQRDKvG8orKEiMLs5

Stuur me gerust een berichtje via e-mail en ik vertel je met alle plezier meer over de cursus.

Liesbeth Schouten, 0299 – 653 499

Geschreven door

Jos Kooistra

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Gespecialiseerd in orthopedische revalidatie & hart revalidatie, behandeling van artrose, shockwave therapie en dry needling.

Meer over Jos Kooistra

Nieuws

Bekijk ook

Nieuws

Bekijk ook

Categorie 1

26 september '24

NIEUW: Babymassage Cursus🌟

Met heel veel blijdschap en enthousiasme kan ik eindelijk aankondigen dat ik de cursus babymassage ga geven!   In november starten we met de allereerste

Lees meer

Categorie 1

20 augustus '24

Trainen Tijdens je Zwangerschap of na je Zwangerschap!

Ben je zwanger of ben je onlangs bevallen (meer dan 3 weken geleden)? Kom dan een keer een gratis proefles volgen en ervaar zelf de

Lees meer

Categorie 1

23 juli '24

Revalidatie na operatie

Fysiogroep Waterland is gespecialiseerd in het revalideren van patiënten na een operatie.   Hierbij kunt u denken aan: ✓ Nieuwe Heup (THP) ✓ Nieuwe Knie

Lees meer